Observera att det är en annan lokal till Häxor- När drevet går den 7 mars!

Lokalen till Häxor – när drevet går har ändrats till Karlholms Folkets hus. Den visas alltså INTE på Aspenskolan!
Riksteatern lägger in sina föreställningar även på vår sida och vi kan inte själva ändra det de lagt in. MEn på Tickster står rätt lokal. Så: Välkommen till Karlholms Folkets hus för att se Häxor – När drevet går den 7 mars kl 19:00.

Medlemscafé med snittar & cider!

Vi vill prova ett nytt sätt att komma närmare våra medlemmar och bjuder därför in till ett Medlemscafé söndag 14/1 2018 kl 15:00 på Café Björken. Vi bjuder på snittar, cider och kaffe/te samtidigt som vi går igenom vårens föreställningar. Det blir även ett bra tillfälle för er att komma med tips om föreställningar som ni gärna skulle vilja se i Tierp och övriga orter i kommunen.

Vi kommer även att lotta ut en GULDBILJETT till någon av er medlemmar som kommer!! Med den biljetten kan du gå på alla vårens föreställningar helt utan kostnad. Tar du med dig en vän som blir medlem på plats, så får du 2 vinstchanser istället för 1.

Anmälan till: cicki.holmstrom@outlook.com eller på sms/samtal: 0725500665 Väl mött i teatersalongen i höst och på Café Björken när ljuset har börjat vända åter

Vi är nominerade till bästa teaterförening!

Varje år nominerar Riksteatern tre lokalföreningar till ett stipendium – i år är Tierps teaterförening nominerad. Hjälp oss att bli Sveriges bästa teaterförening – genom att gå på teater och genom att rösta på oss här.

Endast medlemmar i föreningen kan rösta. Röstningen är endast öppen fram till 29 april, så passa på!

 

 

 

Nya styrelsemedlemmar!

Vi årsmötet i mars avtackades Yvonne Forsberg, Elenore Hellström, Jenny Ljungkvist och Matteus Ågren för trogen tjänst i föreningen. Nya styrelseledamöter för i år är Johan J:sson Ljung, Karine Yeghiazarian och Christina Holmström. Nya ersättare är Hanna Trygg och Erika Eriksson.

Nya styrelsemedlemmar!

Tierps Riksteaterförening har fått en ny styrelse.
Nya ledamöter är Magdalena Svendsen, Jenny Ljungkvist och Åsa Norling.
Titta under sidan ”Styrelsen” för att se både erfarna och nyblivna styrelsemedlemmar och hur du kontaktar oss.

Fullspäckad höst!

I och med vårt samarbete med Tierps kommun kan vi i höst erbjuda extra mycket kultur genom projektet scenkonstkarusellen! Två extra föreställningar, en dansuppvisning och en musikföreställning utöver våra tre ordinarie föreställningar som kommer att bjuda på mycket humor i detta höstmörker! Hoppas att vi ses i teatervimlet 😀

Välkommen på teater i länet!

Tierp är bara en av många teaterföreningar i Uppsala län och tillsammans har vi ett väldigt stort utbud av föreställningar. Om ni klickar länken nedan kommer ni att se vad de andra föreningarna har att erbjuda under våren! Självklart gäller scenpasset för er medlemmar även när ni går på teater i någon av grannkommunerna.

http://uppsalalan.riksteatern.se/valkommen-pa-teater-i-lanet

Gott Nytt År!

Vi i styrelsen vill tacka er för ett fantastiskt teater år tillsammans med er och önskar er välkomna till ett nytt spännande år.

Vi vill även passa på att tacka för ert engagemang i enkäten vi skickade ut innan jul! Det var jättekul att få så många svar. Vi kommer att sammanställa alla svar och jobba utifrån dessa och hoppas där med att kunna uppnå era förväntningar.

Hoppas att vi ses den 1a februari, när Janne Krantz kommer till aspen aulan och sparkar igång teateråret med roliga historier i hela två timmar!